Miért a Longa Vita?

Longa Vita magánrendelő BudapestAz egészség napjainkban egyre inkább felértékelődő és előtérbe kerülő fogalommá vált. A beteg ember nem tudja munkáját kellőképpen ellátni, nem tud alkalmazkodni a körülötte forgó-változó világhoz, munkaképességének csökkenésével veszélybe kerülhet munkahelye és ez számos egyéb, esetenként súlyos problémához vezethet. A betegséget, az arra való hajlamot lehetőleg még kialakulása előtt kell észrevenni és megelőzni. Orvosi rendelőnk ebben szeretne segíteni Önöknek magas szakmai színvonalon, kellemes körülmények között, a lehető legkevesebb várakozással, kultúrált környezetben.

Teljeskörű nőgyógyászati rákszűrés, természetesen ultrahangvizsgálattal kiegészítve, valamint a terhesgondozás is mely mindenre kiterjedő, szintén rendszeres ultrahangvizsgálattal. Nőgyógyászati fertőzések vizsgálata /HPV, Chlamydia…../

Fül-Orr-Gégészeti rendelésünkön egyaránt vizsgálunk gyermek és felnőtt Pácienseket. Lehetőség van általános állapotfelmérésre, góckutatásra, betegségek kezelésére műtéti háttérrel. Tekintettel egyik fő törekvésünkre – a betegség megelőzésre – szájüregi daganatszűrést is végzünk a vizsgálat részeként.

A teljeskörű ultrahang diagnosztika során a nyirokcsomó vizsgálat mellett emlőultrahang-sejtmintavétel (tűbiopszia), pajzsmirigy, hasi, vese, érultrahang stb… végzésére is van lehetőség.

Lehetőség van általános belgyógyászati vizsgálatra, a magas vérnyomás, a vérzsírok korszerű kezelésére, beállítására, EKG vizsgálat elvégzésére.

Szédülés ambulanciánkon eredményesen kezeljük a szédülés különböző formáit.

Az allergiás betegségekben allergia teszt elvégzése segíti a gyógyulást. A bőrgyógyászati vizsgálat során anyajegyszűrést is végzünk.

Akupunktúrás szakember közreműködésével eredményesen csökkenthetik testsúlyukat, adhatják le felesleges kilóikat.

Teljeskörű laboratóriumi /vér-vizelet-egyéb váladékok/ vizsgálataink a diagnózis megerősítésében segítenek.

Cím: 1027 Budapest II. Margit krt. 54. első emelet 1.

Bejelentkezés: +361/225-1795, +3620/327-4874